'The Terminal List' krijgt weer een opvallend castlid erbij

'The Terminal List' krijgt een opvallend castlid

De serie The Terminal List voegt weer een opvallende hoofdrolspeler toe.

Jim Pedd, 28 juli 2021 om 07:52

Acteur Jai Courtney staat op het punt om zich bij Chris Pratt te voegen bij Amazon-serie The Terminal List. Courtney speelde eerder de rol van Captain Boomerang in James Gunn-film The Suicide Squad en is geen vreemde voor televisieseries.
Variety meldt nu dat Courtney de rol van Steve Horn zal spelen in de televisieserie. Hij is een meedogenloze miljardair die tegen de haren van Pratts hoofdpersoon strijkt: voormalig Navy SEAL James Reece.

Grote bedreigingen
De serie The Terminal List is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Jack Carr. We volgen het personage van Pratt dat het doelwit is van clandestiene bedreigingen. Dat nadat hij terugkeert naar huis, na een dodelijke hinderlaag die zijn volledige platoon als slachtoffer eiste.

Eerder waren zowel Pratt als Courtney te zien in twee grote films voor Amazon Prime Video. De samenwerking was dus duidelijk een succes.

Pratt was te zien in Amazon-film The Tomorrow War, die ook flinke kijkcijferrecords wist te vestigen voor de streamingdienst. En dan is er Jolt, een actie-komedie waarin Courtney samen met actrice Kate Beckinsale een hoofdrol had.

De opnames van The Terminal List moeten dit jaar van start gaan. De release van de serie staat gepland voor 2022.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Terminal List, Amazon Prime Video, Jai Courtney, Chris Pratt

Populair nieuws