Grootse start voor 'Peacemaker-serie van DC en James Gunn

Goed nieuws voor 'Peacemaker-serie van DC

Het eerste seizoen gaat groots van start in januari en er verschijnen acht afleveringen.

Bram de Groot, 28 juli 2021 om 09:48

Even geleden werd al bekend dat James Gunn en John Cena werkten aan een spinoff-prequel rond het personage Peacemaker uit de aankomende DC-film The Suicide Squad. Nu heeft HBO Max onthuld wanneer én hoe de serie van start gaat.
Het blijkt namelijk dat Peacemaker op 16 januari 2022 in première gaat. En dan niet met één, ook niet twee, maar zelfs drie afleveringen. In de weken daarna zal de eerste DCEU-serie nog vijf afleveringen krijgen.

Vanaf 16 januari op HBO Max
Daarnaast heeft HBO Max ook de titels onthuld voor de eerste drie afleveringen. Dit zijn A Whole New Whirled, Best Friends Never en Better Goff Dead.

In die afleveringen zien we het herkomstverhaal van Peacemaker, een complete gek die maar één ding wil: vrede. Hoeveel mensen hij daarvoor moet doden boeit hem dan weer niet.

Andere rollen zijn voor Steve Agee als John Economos, Danielle Brooks als Leota Adebayo, Robert Patrick als Auggie Smith, Jennifer Holland als Emilia Harcourt, Freddie Stroma als Adrian Chase / Vigilante en Chukwudi Iwuji als Clemson Murn.Lees meer over: The Suicide Sqaud, James Gunn, Peacemaker, John Cena, DC, HBO Max, Warner Bros

Populair nieuws