'Peacemaker'-serie wordt nóg grover en bruter dan 'The Suicide Squad'

'Peacemaker' wordt nóg bruter dan 'Suicide Squad'

Volgens de eerste reacties duwt James Gunn met de R-rating van The Suicide Squad al tot het randje.

Zilko Tarici, 16 juli 2021 om 08:33

James Gunns nieuwe film The Suicide Squad belooft een wilde ervaring te worden, maar tv-spinoff Peacemaker lijkt daar nog eens een schepje bovenop te gaan doen.
In de tv-serie van Gunn gaan we zien hoe minder interessante DC-schurken centraal komen te staan. Peacemaker is een genadeloze killer die vrede wil bereiken op elk mogelijke (en gruwelijke) manier. De rol was eigenlijk bedoeld voor Dave Bautista, maar die koos uiteindelijk voor de hoofdrol in Zack Snyders Army of the Dead. Peacemaker wordt nu gespeeld door John Cena, wat eveneens een goede keuze lijkt te zijn.

Gunn zei onlangs tijdens een interview met Entertainment Weekly het volgens over de casting van Cena:

"Ik huurde iemand in zonder hem enige auditie te laten doen. Maar op dag één merkte ik al dat ik nog nooit met een acteur met zoveel improvisatietalent had gewerkt."

Van film naar serie
Door Cena's acteerprestatie opperde Gunn bij Warner Bros. om een tv-serie te maken over Peacemaker. Hier werd razendsnel het groene licht voor gegeven.

Cena liet daarnaast weten dat de serie nog wilder wordt dan The Suicide Squad:

"We gaan op elk niveau nog een graadje harder dan alles wat je ziet in The Suicide Squad. Ik denk dat mensen echt van die film gaan genieten. En als dat lukt, zullen ze ook Peacemaker willen zien."
Bron: Comic Book

Lees meer over: Peacemaker, John Cena, James Gunn, HBO Max, Robert Patrick

Populair nieuws