search

Ons nieuws van donderdag 29 juli 2021

'Hawkeye' van Disney+ onthult zijn eerste foto en de releasedatum is bekend
Series / Foto's

'Hawkeye' van Disney+ onthult zijn eerste foto en de releasedatum is bekend

Check hier het allereerste beeld van de serie Hawkeye op Disney+.

Het gaat wel lekker op Disney+ met de series die men lanceert van Marvel Studios. Fans begonnen zich intussen wel al af te vragen hoe het ervoor staat met het volgende live-action project: Hawkeye.

Fans hoopten al een eerste blik te krijgen op de serie waarin we zien hoe Jeremy Runner's Hawkeye en Hailee Steinfeld's Kate Bishop elkaar leren kennen. En niet alleen hebben we vandaag die eerste foto, ook is er een releasedatum.

Hawkeye is snel te zien
De serie Hawkeye blijkt op woensdag 24 november al van start te gaan op Disney+. Niet alleen deelde Disney+ dat grote nieuws, ook kwam men met een eerste blik op de serie.

Je kan de foto en de post hieronder zien. Ogenschijnlijk ontmoeten Kate Bishop en Clint Barton (a.k.a. Hawkeye) elkaar op de plek waar zij druk traint:



In deze televisieserie zien we hoe Barton zijn nieuwe pupil, Kate Bishop, opleidt om hem op te volgen als boogschutter van de Avengers. Dat belooft dus weer een behoorlijk grootschalige en toffe Marvel-serie te worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gruwelijke poster 'American Horror Story: Double Feature'
Series / Posters

Gruwelijke poster 'American Horror Story: Double Feature'

Het nieuwe seizoen van de populaire serie wordt er een zoals je nog nooit hebt gezien.

Het tiende seizoen van American Horror Story arriveert volgende maand, maar fans wisten eerder deze week nog steeds niet precies waar de nieuwe afleveringen over gaan. De nieuwe poster geeft in elk geval een goed idee daarover!

Het nieuwe seizoen draagt de subtitel Double Feature, en dat is toepasselijk aangezien er twee verschillende verhalen worden verteld.

Afgelopen dinsdag werd een teaser-trailer vrijgegeven door FX. Hierin werden al een paar vragen over het nieuwe seizoen beantwoord, maar er werden ook nieuwe vragen opgeroept...

Op onderstaande poster zien we het hoofd van een alien dat door woestijnzand naar boven komt, en eronder een soort zeemonster dat onder water leeft. Een gruwelijke, maar zeer effectieve poster als je het ons vraagt!

In het nieuwe seizoen van American Horror Story zien we een hoop bekende gezichten opdagen, zoals Denis O'Hare, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock en Kathy Bates. Ook zijn er nieuwkomers als Macaulay Culkin, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Leslie Grossman, Angelica Ross, Ryan Kiera Armstrong en Neal McDonough.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
We weten nu hoe het gaat met 'Better Call Saul'-acteur Bob Odenkirk na zijn ziekenhuisopname
Series / Nieuws

We weten nu hoe het gaat met 'Better Call Saul'-acteur Bob Odenkirk na zijn ziekenhuisopname

De zoon van Bob Odenkirk laat weten hoe het met de acteur gaat op dit moment.

Een dag nadat fans te horen kregen dat acteur Bob Odenkirk met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht, is er al een geruststellende update over zijn gezondheid.

Zijn zoon Nate liet weten dat zijn vader weer zal herstellen. Meer dan dat schreef hij niet op Twitter, maar duidelijk is dat we ons niet al te ongerust moeten maken. Hieronder het bericht op Twitter:



Een hartaanval
Tegenover The Hollywood Reporter meldde een van de vertegenwoordigers van de acteur, dat hij een hartaanval heeft gehad.

"We kunnen bevestigen dat Bob nu in stabiele conditie verkeert, nadat hij een hartgerelateerd incident had," aldus de vertegenwoordiger.

"Hij en zijn familie willen de ongelofelijke artsen bedanken die voor hem zorgen, en ook de cast, crew en producenten die hem bij hebben gestaan. De Odenkirks willen iedereen die hen beterschap heeft gewenst en hen steunt bedanken. Ook vragen ze hun privacy te respecteren, terwijl Bob aan zijn herstel werkt."

Odenkirk was bezig met de opnames van het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul toen hij een hartaanval kreeg. De opnames zijn voor onbepaalde tijd stilgelegd.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verrassende nieuwe Arrowverse-crossover op komst in 'Stargirl'
Series / Nieuws

Verrassende nieuwe Arrowverse-crossover op komst in 'Stargirl'

Het Arrowverse krijgt straks een crossover in de serie Stargirl op The CW.

Met nog krap een maand te gaan, zal de serie Stargirl te zien zijn op The CW. En die belooft heel interessant te worden met het nieuwe seizoen. We ontmoeten onder meer de angstaanjagende schurk Eclipso en Jade, de dochter van de originele Green Lantern. Maar extra interessant is de mini Arrowverse-crossover die we gaan zien.

De serie heeft namelijk een gastrol voor John Wesley Shipp als Jay Garrick in het nieuwe seizoen. Shipp krijgt een gastrol in het nieuwe seizoen en zal de Golden Age Flash spelen. Hij is daarmee een van de leden van de Justice Society of America.

Een crossover
"Ik groeide op met het kijken van de The Flash-televisieserie en hij was echt mijn favoriete superheld toen ik een kind was," begon Geoff Johns over de mini crossover. "Ik werd echt omver geblazen door John Wesley Shipp toen hij The Flash speelde en heb al het geluk gehad om met hem te mogen werken in The Flash."

"Toen hij de rol van Jay Garrick begon te spelen, en we onze versie van de Justice Society mochten introduceren en nu op Earth-2 zitten in de comics, kan John dus Jay Garrick in The Flash spelen in Stargirl. Daardoor wordt ons universum verbonden aan de andere series en zie je weer dat we verbonden zijn aan een groter universum. En het opent de mogelijkheden voor ons om direct interactie te hebben met die personages."

Kortom: er zit dus een duidelijke crossover aan te komen in de serie. Dat belooft wat!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Peacemaker'-serie wordt wel heel erg grootschalig
Series / Nieuws

'Peacemaker'-serie wordt wel heel erg grootschalig

De serie Peacemaker is volgens John Cena echt knallend groot! Kom maar door.

John Cena vergelijkt zijn HBO Max-serie Peacemaker met de film The Suicide Squad. Hij belooft dat er gelijkenissen tussen de twee projecten zijn.

Cena voegt zich, nu hij te zien is in de Fast & Furious-franchise, bij nog een franchise met The Suicide Squad. Die R-Rated versie van James Gunn's anti-heldenteam is volgende week in de bioscoop en op HBO Max te zien. En introduceert onder meer het excentrieke personage Peacemaker. Hij is een man die zo geobsedeerd is met vrede, dat hij alles daarvoor doet.

Peacemaker-serie
De serie is al helemaal opgenomen en zal in januari te zien zijn op HBO Max. En is helemaal geschreven en geregisseerd door Gunn.

Tijdens een interview met ComicBook.com, vertelde Cena dat zijn televisieserie ook echt enorm onderhoudend is voor de fans van de film van Gunn.

"Nou, je hebt dezelfde schrijver, dezelfde maker. James regisseerde een boel van de afleveringen en is zeker zwaar betrokken bij de productie. Dus ik denk dat als je wat je zult zien in Peacemaker leuk vindt, je daar nog meer van gaat houden dankzij Peacemaker," aldus Cena.

Nou moet HBO Max wel nog even beschikbaar worden gemaakt hier in Nederland.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maak je nu alvast maar klaar voor 'Loki' seizoen 2
Series / Nieuws

Maak je nu alvast maar klaar voor 'Loki' seizoen 2

Het werk aan het tweede seizoen van de serie is volgens Tom Hiddleston al begonnen.

Loki was als we kijken naar de ontvangst en recensies, de beste Marvel Studios-serie voor Disney+. De show nam ons mee op een wilde rit door het Marvel-universum en eindigde ermee dat de 'heilige tijdlijn' flink door de war geschopt werd.

Daarmee diende de serie zelfs als lanceerpunt voor een boel Marvel-films: Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Spider-Man: No Way Home en Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Loki en Sylvie waren desalniettemin het epicentrum van de serie en keren terug in een tweede seizoen.

Loki en Sylvie
De serie Loki ging drie jaar nadat deze groen licht kreeg, van start op Disney+. Dat kwam mede door het coronavirus en dus gaan we ervan uit dat het tweede seizoen er sneller komt.

Daar lijkt ook acteur Tom Hiddleston naar te hinten tijdens een interview met Marvel.com, waarbij hij vertelde dat de gesprekken over het nieuwe seizoen al begonnen zijn.

"Ik ben zo dankbaar dat we seizoen 1 mochten maken. En ik ben er nog altijd niet helemaal toe in staat om te verwerken dat we nog een seizoen mogen maken; de mogelijkheden zijn zo opwindend. We voeren de gesprekken al, diepe, diepe, diepe gesprekken. Ik kan niet wachten om van start te gaan".

Vermoedelijk keert de serie eind 2022 terug op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ahsoka'-geruchten winnen aan kracht dankzij Rosario Dawson
Series / Nieuws

'Ahsoka'-geruchten winnen aan kracht dankzij Rosario Dawson

Het lijkt erop dat Rosario Dawson mogelijk (per ongeluk) nieuws bevestigd heeft.

Het gerucht gaat dat in de serie Ahsoka twee bekende Star Wars-personages te zien zijn: Ezra Bridger en Grand Admiral Thrawn. Zij zouden ook al gecast zijn. Aladdin-ster Mena Massoud zou Ezra Bridger spelen en Lars Mikkelsen (die de stem al insprak in animatieseries), zou te zien zijn als Thrawn.

In de serie The Mandalorian werd onthuld dat Ahsoka het voorzien heeft op Grand Admiral Thrawn. Hij was de voornaamste antagonist van de twee laatste seizoenen van Star Wars Rebels.

Dus echt gecast?
De laatste keer dat we Thrawn zagen, wist de Jedi Ezra Bridger erin te slagen om een groep door hyperspace-reizende purrgils op te roepen om de Star Destroyer van Thrawn te omcirkelen en de Seventh Fleet van het Keizerrijk naar een onbekende plek in de ruimte te sturen. Ezra was nog aan boord van het schip.

En dat riep natuurlijk vragen op. In het epiloog leerden we dan ook dat Ahsoka met andere helden van plan was om Ezra te gaan zoeken en te helpen.

Dat zou ook het verhaal zijn van de televisieserie. En op Instagram plaatste Dawson een bericht waarin ze haar enthousiasme over haar collega-castleden uitte. Een opmerkelijk bericht, want daarmee lijkt al iets zeker te zijn wat nog niet door de filmstudio en streamingdienst bevestigd is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende nieuwe naam voor 'Star Wars: The Book of Boba Fett'
Series / Nieuws

Opvallende nieuwe naam voor 'Star Wars: The Book of Boba Fett'

De serie The Book of Boba Fett vindt weer iemand om mee te laten werken.

Sam Hargrave regisseerde in 2020 de film Extraction voor Netflix. Ook was hij de second unit regisseur en stuntcoördinator van een hele rits andere producties, waaronder Avengers: Endgame, Deadpool en Suicide Squad.

Nu blijkt dat Hargrave ook werkt voor The Book of Boba Fett van streamingdienst Disney+. Welke rol hij achter de schermen heeft is niet helemaal duidelijk, maar naar verluidt speelt hij een van de rollen in de film. Ook zou hij als second unit regisseur betrokken zijn.

The Book of Boba Fett
De regisseurs van The Book of Boba Fett zijn een boel legendarische mensen: Jon Favreau, Bryce Dallas Howard, Robert Rodriguez en zelfs Dave Filoni.

Zij worden vergezeld door cinematograaf Dean Cundey, wiens werk onder meer Jurassic Park en Back to the Future omvat. Het moge duidelijk zijn dat Disney+ en Lucasfilm niet bezuinigd hebben op de serie als het aankomt op cast en crew.

the Book of Boba Fett duikt in het verleden van Boba Fett, maar ook zijn toekomst in het Star Wars-universum. We leren onder meer hoe hij er nu aan toe is en wat hij doet als de nieuwe misdaadheer van woestijnplaneet Tatooine.

De serie is in december te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre en schokkende trailer 'American Horror Story: Double Feature'
Series / Trailer

Bizarre en schokkende trailer 'American Horror Story: Double Feature'

De serie American Horror Story gaat door met het nieuwe seizoen: Double Feature.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Over pak 'm beet een maand gaat American Horror Story van start met zijn tiende seizoen. Fans weten nog altijd niet echt wat ze kunnen verwachten van Double Feature, maar langzaamaan licht FX de sluier op.

Het is al bekend dat het nieuwe seizoen van de serie van maker Ryan Murphy twee verschillende verhalen vertelt. Double Feature omvat twee verhalen. De eerste heet Red Tide en speelt zich af op een soort strand. En de ander, Death Valley, laat aliens zien. Een vampierachtig wezen is verbonden aan Red Tide.

Behoorlijk vreemd
De trailer voor Double Feature ziet er behoorlijk vreemd uit, vooral als de alien en de vampier gaan zoenen. Maar het past eigenlijk wel bij de stijl van Ryan Murphy.

De logline in de trailer heeft een duidelijk statement ten aanzien van het seizoen: "Een botsing van terreur zoals je die nooit eerder gezien hebt".

In Double Feature zien we oude bekenden van de franchise, maar ook een boel nieuwe acteur. De cast bestaat uit Denis O'Hare, Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Macaulay Culkin, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Leslie Grossman, Angelica Ross, Finn Wittrock, Ryan Kiera Armstrong en Neal McDonough.

Op 25 augustus gaat het nieuwe seizoen in de Verenigde Staten van start. Hieronder de trailer:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Check hier de trailer voor het laatste seizoen van 'Supergirl'
Series / Trailer

Check hier de trailer voor het laatste seizoen van 'Supergirl'

De serie Supergirl komt bijna tot een einde en toont nu z'n laatste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Supergirl keert binnen een maand terug met nieuwe afleveringen. Het laatste seizoen van de serie gaat op 24 augustus van start en dan is het verhaal van Kara Danvers in haar soloserie voorbij.

Fans krijgen dankzij een nieuwe trailer voor de tweede helft van het zesde en laatste seizoen voor Supergirl een betere indruk voor wat ze mogen verwachten. Dat belooft heel wat.

Grote worsteling
Kara mag dan wel gered zijn uit de Phantom Zone, het trauma van wat ze daar heeft meegemaakt blijft. En dat niet alleen: de wereld verkeert in groter gevaar dan ooit tevoren.

In de trailer worstelt Kara duidelijk nog met haar ervaringen in de Phantom Zone. Tijdens een gesprek met haar zus Alex, uit ze de vrees dat die angsten nooit zullen verdwijnen. Ook laat de trailer zien dat onze Super Friends een grote bedreiging tegenkomen die ooit Krypton verdoemde.

Verder is Nyxly terug, die weer problemen veroorzaakt op Aarde, nadat zij eveneens ontkwam uit de Phantom Zone. Hieronder kan je de promo voor de laatste afleveringen bekijken:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.