'Supergirl': Hoeveel afleveringen komen er nog? En wanneer is de seriefinale te zien?

'Supergirl': Hoeveel afleveringen komen er nog?

De serie Supergirl is even met pauze, maar keert snel weer terug voor zijn laatste afleveringen.

Jim Pedd, 15 mei 2021 om 16:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Supergirl bevindt zich nu in de midseason break van zijn zesde seizoen, een pauze die maanden duurt. Vandaag vertellen we je hoeveel afleveringen er nog te gaan zijn in die laatste reeks en wanneer je de seriefinale kan verwachten.
De midseason finale van Supergirl heette Fear Knot, waarin de Super Friends eindelijk de middelen hadden om naar de Phantom Zone te reizen, waar ze de gevangen gezette Kara Danvers konden redden.

Nog maar even
Er zijn tot nu toe zeven afleveringen te zien geweest in het laatste seizoen van Supergirl. Dat krijgt er in totaal twintig, waarmee we er dus nog 13 te gaan hebben.

We weten ook al wanneer Supergirl weer te zien is. Dat zal vanaf 24 augustus zijn, dan debuteert aflevering acht van de serie. Vervolgens gaat men twaalf weken door met uitzenden, om de serie dan op 16 november 2021 tot een einde te brengen.

The CW heeft die datum trouwens nog niet officieel bevestigd. Het zou ook kunnen dat men nog een pauze inlast, zodat de serie netjes afgerond kan worden en dat de boel tot december gerekt wordt. Dat horen we hopelijk snel!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Supergirl, The CW, Kara Danvers, Arrowverse, Melissa Benoist

Informatie over de serie: Supergirl

Populair nieuws