Bizarre en schokkende trailer 'American Horror Story: Double Feature'

Bizarre trailer 'American Horror Story'

De serie American Horror Story gaat door met het nieuwe seizoen: Double Feature.

Jim Pedd, 29 juli 2021 om 06:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Over pak 'm beet een maand gaat American Horror Story van start met zijn tiende seizoen. Fans weten nog altijd niet echt wat ze kunnen verwachten van Double Feature, maar langzaamaan licht FX de sluier op.
Het is al bekend dat het nieuwe seizoen van de serie van maker Ryan Murphy twee verschillende verhalen vertelt. Double Feature omvat twee verhalen. De eerste heet Red Tide en speelt zich af op een soort strand. En de ander, Death Valley, laat aliens zien. Een vampierachtig wezen is verbonden aan Red Tide.

Behoorlijk vreemd
De trailer voor Double Feature ziet er behoorlijk vreemd uit, vooral als de alien en de vampier gaan zoenen. Maar het past eigenlijk wel bij de stijl van Ryan Murphy.

De logline in de trailer heeft een duidelijk statement ten aanzien van het seizoen: "Een botsing van terreur zoals je die nooit eerder gezien hebt".

In Double Feature zien we oude bekenden van de franchise, maar ook een boel nieuwe acteur. De cast bestaat uit Denis O'Hare, Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Macaulay Culkin, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Leslie Grossman, Angelica Ross, Finn Wittrock, Ryan Kiera Armstrong en Neal McDonough.

Op 25 augustus gaat het nieuwe seizoen in de Verenigde Staten van start. Hieronder de trailer:

Lees meer over: American Horror Story, AHS, Double Feature, FX, Ryan Murphy

Informatie over de serie: American Horror Story

Populair nieuws