search
Opvallende nieuwe naam voor 'Star Wars: The Book of Boba Fett'
Series / Nieuws

Opvallende nieuwe naam voor 'Star Wars: The Book of Boba Fett'

De serie The Book of Boba Fett vindt weer iemand om mee te laten werken.

Sam Hargrave regisseerde in 2020 de film Extraction voor Netflix. Ook was hij de second unit regisseur en stuntcoördinator van een hele rits andere producties, waaronder Avengers: Endgame, Deadpool en Suicide Squad.

Nu blijkt dat Hargrave ook werkt voor The Book of Boba Fett van streamingdienst Disney+. Welke rol hij achter de schermen heeft is niet helemaal duidelijk, maar naar verluidt speelt hij een van de rollen in de film. Ook zou hij als second unit regisseur betrokken zijn.

The Book of Boba Fett
De regisseurs van The Book of Boba Fett zijn een boel legendarische mensen: Jon Favreau, Bryce Dallas Howard, Robert Rodriguez en zelfs Dave Filoni.

Zij worden vergezeld door cinematograaf Dean Cundey, wiens werk onder meer Jurassic Park en Back to the Future omvat. Het moge duidelijk zijn dat Disney+ en Lucasfilm niet bezuinigd hebben op de serie als het aankomt op cast en crew.

the Book of Boba Fett duikt in het verleden van Boba Fett, maar ook zijn toekomst in het Star Wars-universum. We leren onder meer hoe hij er nu aan toe is en wat hij doet als de nieuwe misdaadheer van woestijnplaneet Tatooine.

De serie is in december te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen