search
Gerucht: Er zijn een heleboel 'Harry Potter'-series op komst
Series / Nieuws

Gerucht: Er zijn een heleboel 'Harry Potter'-series op komst

Het gerucht gaat dat er maar liefst aan drie Harry Potter-series gewerkt wordt.

Er zijn zeven Harry Potter-boeken en acht films. De afgelopen jaren kregen we bovendien twee prequelfilms in de geplande reeks van vijf Fantastic Beasts-delen. En dan is er nog het toneelstuk The Cursed Child en de game Hogwarts Legacy die eraan komt.

Kortom: de toekomst ziet er behoorlijk zonnig uit voor de franchise. En nu horen we wederom het gerucht dat er op zeer korte termijn een nieuwe aankondiging komt. Er zouden maar liefst drie (!) televisieseries in de maak zijn.

Drie Harry Potter-series
Volgens de site Giant Freakin Robot, dat zich op anonieme bronnen baseert, kijkt Warner Bros. met streamingdienst HBO Max om drie series te lanceren.

De site heeft weinig details, al stelt men dat een van de series draait om het personage Hermione Granger (in het Nederlands bekend als Hermelien Griffel). Voor de rol zou Warner Bros., zelfs hopen dat Emma Watson zou tekenen voor de serie.

Overigens hoorden we in januari nog via The Hollywood Reporter dat er inderdaad gekeken wordt naar series in de franchise. Heel vreemd klinkt het nieuws vanuit Giant Freakin Robot over mogelijk maar liefst drie series dus niet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen