Sportzomer vol mooie nieuwe series in augustus op NPO Start

Sportzomer vol mooie nieuwe series op NPO Start

De zomer barst uit zijn voegen op NPO Start met prachtige nieuwe series.

Emma Nota, 30 juli 2021 om 10:21

Augustus brengt niet alleen sport, maar ook prachtige nieuwe series. Zo is het tweede seizoen van de succesvolle serie Dertigers te zien en komt de NPO met de geprezen Ierse serie Normal People.
Dertigers
Nederlandse dramaserie, Seizoen 2, BNNVARA

In het nieuwe seizoen zijn er, naast de vaste cast, rollen voor Eric Corton, Mustafa Duygulu en Abbey Hoes. Na het heftige slot van het eerste seizoen hebben de vrienden hun levens weer opgepakt. Maar lukt het ook hun vriendschap in stand te houden op een lange termijn?

Kan Bart zijn bedrog voor Lot geheimhouden? Zullen Alex en Elias elkaar terugvinden? Hoe vergaat het Nora als alleenstaande moeder? Smaakt de kus in de lift van Pieter en Saar naar meer of zijn ze gewoon vrienden gebleven?

Vanaf 23 augustus van maandag t/m donderdag te zien op NPO 3 en NPO Start. Op 23 augustus zijn de eerste vier afleveringen te streamen op NPO Plus. Vanaf donderdag 26 augustus zijn wekelijks de afleveringen van de week er na te streamen op NPO Plus.

Normal People
Ierse dramaserie, BNNVARA

Met BAFTA bekroonde serie naar het gelijknamige boek van Salley Rooney. Geregisseerd door Lenny Abrahamson (o.a. bekend van de met Oscar bekroonde film Room) en Hettie Macdonald. Met in de hoofdrollen Daisy Edgar-Jones en Paul Mescal.

Een toevallige ontmoeting tussen de populaire en aantrekkelijke Connell en de einzelgänger Marianne blijkt het begin van een bijzondere en onuitwisbare band tussen de twee tieners.

Vanaf 13 augustus wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start.


Wat is Dan Liefde
Nederlandse komedie, BNNVARA

Komedie van Aniëlle Webster met in de hoofdrollen Elise Schaap en Maarten Heijmans. Echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt.

Tijdens hun samenwerking worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Op 15 augustus te zien op NPO 3 en NPO Start.

The Promise
Franse detective, KRO-NCRV

Het is 1999 en in het zuidwesten van Frankrijk een kind spoorloos verdwijnt, gaat inspecteur Pierre Castaing op onderzoek. 20 jaar later verdwijnt elders in Frankrijk weer een kind. Castaings dochter Sarah werkt ook bij de politie en gaat op onderzoek.

Vanaf 21 augustus wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. De hele serie is vanaf 19 augustus te streamen op NPO Plus.

In het kader van de Gaypride zijn in augustus de serie It's a Sin en de films God's Own Country en Pride te zien op NPO 3.

It's a Sin
KRO-NCRV Vanaf 2 t/m 6 augustus te zien op NPO 3 en NPO Start. De hele serie is al te streamen op NPO Plus.

God's Own Country
NTR Op 5 augustus te zien op NPO 3 en NPO Start. Is al te te streamen op NPO Plus.

Pride
BNNVARA Op 6 augustus te zien op NPO 3 en NPO Start. Vanaf 7 augustus te streamen op NPO Plus.

En verder
Bloodlands
Britse detective, KRO-NCRV
Vanaf 7 augustus wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is vanaf 5 augustus te streamen op NPO Plus.

Innocent 2
Britse detective, KRO-NCRV
Vanaf 21 augustus wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is vanaf 19 augustus te streamen op NPO Plus.

Flikken Rotterdam 5
Nederlandse politieserie, AVROTROS
Vanaf 27 augustus wekelijks te zien op NPO 1 en NPO Start. Vanaf dan ook wekelijks vooruit te kijken op NPO Plus. Seizoen 1 t/m 4 zijn al te streamen via NPO Plus.

The Accident
Britse dramaserie, NTR
Vanaf 27 augustus wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is vanaf dan ook te streamen op NPO Plus.

Bron: NPO Start

Lees meer over: NPO Start

Populair nieuws