Netflix cancelt heus niet alles want de fantasy-serie 'Sweet Tooth' gaat door en krijgt een nieuw seizoen!

Netflix cancelt niet alles: Sweet Tooth gaat door

De hitserie Sweet Tooth krijgt een tweede seizoen van streamingdienst Netflix.

Jim Pedd, 31 juli 2021 om 09:39

Netflix gunt de serie Sweet Tooth een tweede seizoen. De fantasy-serie ging in juni 2021 live op de streamingdienst en is ontwikkeld door Jim Mickle.
De serie is een verfilming van de Sweet Tooth-comics van Vertigo, die bedacht werden door Jeff Lemire. Het verhaal volgt Gus, een half-mens, half-hert. Hij is een van de hybrides die geboren zijn in een tijd waarin mensen bij de bosjes dood gingen als gevolg van een virus.

Gevaarlijke situatie
Het eerste seizoen eindigde met een gigantische cliffhanger. Nadat Gus door General Abbott en het Last Men Army gevangen werd, zitten de hybride kinderen gevangen in de dierentuin waar Dr. Singh een geneesmiddel probeert te vinden. Hoewel Gus eindelijk de familie gevonden heeft waar hij naar op zoek was, is er nog veel gevaar dat hij moet zien te overleven.

Netflix gunt de serie een tweede seizoen, vermoedelijk weer met acht afleveringen van elk ongeveer een uur. Showrunner Mickle is hoe dan ook blij:

"Het is opwindend en hartverwarmend geweest om te ervaren hoe mensen van over heel de wereld verliefd zijn geworden op ons hertenjongetje. We zouden niet enthousiaster kunnen zijn om onze samenwerking met Netflix voort te mogen zetten en Gus en zijn vrienden op hun buitengewone reis te volgen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Sweet Tooth, Netflix, Robert Downey Jr, Christian Convery, Nonso Anozie

Populair nieuws