Foto's onthullen een basis van het Keizerrijk in 'Star Wars: Andor'

Star Wars: Andor toont basis van het Keizerrijk

Dat wordt een serie die duidelijk gevaarlijke dingen zal laten zien!

Jim Pedd, 13 juli 2021 om 11:46

Er zijn nieuwe foto's gelekt vanaf de set van Star Wars-serie Andor. Die laten zien dat een echte locatie verbouwd is tot een Keizerlijke basis.
Sinds Disney in de loop van 2012 Lucasfilm overnam, heeft het de rechten op de franchise in handen. Het maakte vervolgens niet alleen een nieuwe vervolgtrilogie, ook kwam men met de behoorlijk populaire spin-off film Rogue One: A Star Wars Story. En met de serie The Mandalorian.

Nieuwe beelden
The Mandalorian bleek zo'n groot succes, dat Disney en Lucasfilm aan een hele rits andere producties werkt. Een daarvan is Andor, een prequel op Rogue One en het oorsprongsverhaal van Cassian Andor.

De serie bevindt zich nu zo'n beetje in het midden van de opnames. Specifieke plotdetails zijn dus nog niet bekend, maar langzaamaan zien we meer en meer beelden vanaf de set.

Nu dus ook, en dan specifiek van een basis die laat zien dat een echte locatie verbouwd is tot een Keizerlijke basis. Het gaat om een dam bij het Cruachan Reservoir in Schotland, die aangekleed is met wat geweren, bunkers en andere zaken.

Hieronder zie je de beelden:


Lees meer over: Star Wars Andor, Star Wars, Diego Luna, Disney Plus

Populair nieuws