Amazon Prime Video kwam deze week met een briljante toevoeging

Amazon Prime Video kwam met deze nieuwe serie

Op streamingdienst Amazon Prime Video kan je 1 nieuwe serie streamen sinds deze week.

Jim Pedd, 1 augustus 2021 om 17:38

Er verscheen maar één nieuwe serie op streamingdienst Amazon Prime Video deze week. Heel bijzonder was de week niet, maar gelukkig was het wel een interessante serie die heel erg de moeite van het kijken waard is.
Het gaat namelijk om een gloednieuwe aflevering van de serie The Grand Tour. Daarmee is er eindelijk voor het eerst in een half jaar een nieuwe aflevering van de serie. De vorig, A Massive Hunt, kwam op 17 december 2020 op Amazon Prime Video te staan.

The Grand Tour: Lochdown
Een synopsis van de nieuwe aflevering is er natuurlijk al:

Door Covid beperkt tot het VK beginnen Jeremy, Richard en James aan een Lockdown Special om te onderzoeken waarom Amerikaanse jaren 70-auto's het nooit hebben gemaakt in Groot-Brittannië. In een Cadillac Coupe de Ville, een Lincoln Continental en een Buick Riviera beleven de drie vele ongelukken en avonturen in het prachtige Schotland voor ze beginnen aan een van hun moeilijkste uitdagingen ooit.

Ook is bekend dat er al gekeken wordt naar nog eens twee mogelijke andere afleveringen: eentje in het Verenigd Koninkrijk (en dan specifiek Engeland) en een ander die in Rusland opgenomen moet worden mits dat mogelijk is.

Lees meer over: Amazon Prime Video, weekoverzicht

Populair nieuws