Grootse terugkeer in allerlaatste afleveringen 'Supergirl'

De DC-serie krijgt heel wat terugkerende gezichten voor het laatste seizoen.

Bram de Groot, 01-08-2021 13:49

In 2015 startte op de zender CBS de DC-serie Supergirl, in Nederland te volgen op Netflix. Al snel werd deze verplaatst naar The CW om onderdeel uit te gaan maken van het grotere Arrowverse. Dit jaar wordt Supergirl afgerond.
In maart dit jaar startte het zesde én laatste seizoen van Supergirl waarin actrice Melissa Benoist te zien is als Kara Zor-El / Kara Danvers / Supergirl. Nu is duidelijk dat ze in de laatste aflevering bekende gezichten tegen gaat komen.

SPOILERS: Meer verrassende acteurs terug voor seriefinale
Op Twitter is er nu een video - met SPOILERS - verschenen vanaf de set van de laatste afleveringen die vanaf 24 augustus op The CW worden uitgezonden. We zien bekende gezichten. Van Mon-El (Chris Wood) en Winn Schott (Jeremy Jordan) was al duidelijk dat ze zouden terugkeren.

Zo laten de beelden zien dat Mehcad Brooks terugkeert als James Olsen/Guardian. Ook Azie Tesfai versie van het personage zal te zien zijn.

Bekijk op de Tweet van Twitteraar sa sa le le! om de beelden te zien. Let op SPOILERS. Je ziet Supergirl met heel wat andere personages.Bron: lenaIuthorr

Lees meer over: Supergirl, Melissa Benoist, David Harewood, Homeland, Martian Manhunter, Midnight, Seizoen 6

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in