'Love, Victor'-fan? Dan hebben we goed nieuws voor je

'Love, Victor'-fan? Dan hebben we nieuws voor je

De serie Love, Victor krijgt een derde seizoen van Hulu, mooi nieuws dus!

Jim Pedd, 1 augustus 2021 om 09:59

Hulu heeft besloten om de serie Love, Victor een derde seizoen te geven. Dee televisieserie was oorspronkelijk geïnspireerd op de film Love, Simon uit 2018, waarin Nick Robinson de hoofdrol heeft.
Na het succes van de film, besloten Hulu en 20th Television een serie te maken met Michael Cimino in de hoofdrol. Verder wordt de serie gemaakt door showrunners Isaac Aptaker en Elizabeth Berger.

Derde seizoen
Het eerste seizoen van de serie keek naar de reis van Victor, die worstelde met familieproblemen in een nieuwe stad en met zijn seksuele voorkeuren. In juni debuteerde het tweede seizoen.

Daarin zien we het verhaal van Victor na zijn coming out, waarbij veel zaken in het leven heel anders lijken te zijn. Hij lijkt relatieproblemen te hebben met Benji en moet dealen met problemen thuis met z'n familie. Een mogelijke nieuwe liefde doet zich voor en dat maakt alles nog moeilijker.

Nu blijkt dat de serie een derde seizoen krijgt. Hoeveel afleveringen het worden is niet bekend. Maar naar alle waarschijnlijkheid komen er tien afleveringen, net als bij het eerste en tweede seizoen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Love Victor, Hulu, Michael Cimino

Populair nieuws