Bob Odenkirk geeft een update over z'n gezondheid

Bob Odenkirk geeft een update over z'n gezondheid

De acteur zakte in elkaar op de set van Better Call Saul en laat nu weten wat er gebeurde.

Jim Pedd, 1 augustus 2021 om 11:22

Voor het eerst sinds hij eerder deze week in elkaar zakte op de filmset van Better Call Saul, heeft acteur Bob Odenkirk een update gegeven over zijn gezondheid.
De acteur bedankt via Twitter zijn fans, vrienden en familie voor de steun de afgelopen week en schreef wat er nou precies aan de hand was.

Een hartaanval
"Hoi, Bob hier. Bedankt. Bedankt aan mijn vrienden en familie die mij omringd hebben deze week. En voor de liefde van iedereen die zijn zorgen voor mij uitte. Het is overweldigend, maar ik voel de liefde en het betekent zo ontzettend veel."

Hij onthulde vervolgens dat hij een hartaanval heeft gehad. "Ik had een kleine hartaanval. Maar het gaat goed zijn dankzij Rosa Estrada en de dokters die wisten hoe ze deze blokkade zonder operatie moesten verhelpen. En AMC en Sony, bedankt voor jullie steun, die is echt next-level. Ik neem even tijd om te herstellen, maar ben snel weer terug."De acteur was toen hij in elkaar zakte, bezig met de opnames van het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul.
Lees meer over: Bob Odenkirk, Better Call Saul, AMC, Breaking Bad

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws