search
We weten nu hoe het gaat met 'Better Call Saul'-acteur Bob Odenkirk na zijn ziekenhuisopname
Series / Nieuws

We weten nu hoe het gaat met 'Better Call Saul'-acteur Bob Odenkirk na zijn ziekenhuisopname

De zoon van Bob Odenkirk laat weten hoe het met de acteur gaat op dit moment.

Een dag nadat fans te horen kregen dat acteur Bob Odenkirk met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht, is er al een geruststellende update over zijn gezondheid.

Zijn zoon Nate liet weten dat zijn vader weer zal herstellen. Meer dan dat schreef hij niet op Twitter, maar duidelijk is dat we ons niet al te ongerust moeten maken. Hieronder het bericht op Twitter:



Een hartaanval
Tegenover The Hollywood Reporter meldde een van de vertegenwoordigers van de acteur, dat hij een hartaanval heeft gehad.

"We kunnen bevestigen dat Bob nu in stabiele conditie verkeert, nadat hij een hartgerelateerd incident had," aldus de vertegenwoordiger.

"Hij en zijn familie willen de ongelofelijke artsen bedanken die voor hem zorgen, en ook de cast, crew en producenten die hem bij hebben gestaan. De Odenkirks willen iedereen die hen beterschap heeft gewenst en hen steunt bedanken. Ook vragen ze hun privacy te respecteren, terwijl Bob aan zijn herstel werkt."

Odenkirk was bezig met de opnames van het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul toen hij een hartaanval kreeg. De opnames zijn voor onbepaalde tijd stilgelegd.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen