Foto van 'Lucifer' seizoen 6 laat een vliegende Lucifer zien

Foto van 'Lucifer' S6 laat vliegende Lucifer zien

De serie Lucifer laat acteur Tom Ellis even vliegen op de set.

Jim Pedd, 2 augustus 2021 om 07:15

Acteur Tom Ellis deelde een mooi beeld vanaf de set van het zesde seizoen van Lucifer. De serie ging in 2016 van start op FOX, maar werd na drie seizoenen geannuleerd.
Vervolgens pikte Netflix de boel op voor een vierde seizoen en kregen we snel ook een vijfde en in september zelfs zesde seizoen. Met dat zesde seizoen komt de serie tot een definitief einde.

Zesde seizoen
Aan het einde van het vijfde seizoen nam Lucifer het over als de nieuwe God. Maar het is niet duidelijk wat dat betekent voor het personage en voor de realiteiten die hij onder zijn controle heeft: Hemel, Aarde en Hel.

Het zesde seizoen moet dat duidelijk maken. Lucifer heeft een heel nieuwe positie van macht, en we zullen zien wat daar de impact van is. Op 10 september zien we hoe dat er allemaal uit ziet, in nog eens tien laatste afleveringen.

In verwachting van de première van de serie, deelde Ellis een foto vanaf de set van het zesde seizoen. We zien hem aan draden hangen, terwijl hij co-ster Lauren German vasthoudt. Zij speelt de rol van Chloe Decker in de serie.

Naast de foto schrijft Ellis dat hij lekker in de lucht hangt en telt hij af naar de laatste 44 dagen voordat het seizoen te zien is. Credits voor de foto zijn voor fotograaf en kostuumontwerper Joshua Coleman. Hieronder kan je hem zien:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Lucifer, Netflix, Tom Ellis

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws