Krijgt 'The Walking Dead' eigenlijk nog wel die spin-off?

Of moeten we het straks zonder de avonturen van Daryl en Carol doen?

Jim Pedd, 02-08-2021 06:00

Angela Kang is de showrunner van The Walking Dead en mag hierna aan de slag met de serie rond Daryl Dixon en Carol Peletier. Ze bedacht hem samen met TWD Universe-chef Scott Gimple.
In een nieuw interview bevestigde Kang dat er een plan is om Daryl en Carol de oversteek te laten maken naar de vervolgserie. Die moet nog altijd in 2023 te zien zijn op televisie.

Nieuwe serie maken
De serie werd vorig jaar september aangekondigd door AMC Networks, tegelijk met de plannen om het elfde seizoen van de serie in twee delen uit te brengen. De vierde serie in het Walking Dead Universe moest wat lichter van toon zijn.

Kang maakt de serie en vertelde dat alles op koers ligt. "We hebben het al over hoe we hen verder willen laten gaan en welke richting we op gaan met de personages. We pitchten al de pilot en die is nog in ontwikkeling. Wat precies volgens planning is."

Daarvoor moeten nog wat zaken opgelost worden. "We proberen alles nog goed in elkaar te laten vallen en schrijven het enzovoorts. Maar we hebben tenminste een plan en dat zal hopelijk goed werken."
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, Spinoff, Angela Kang, Daryl and Carol

Populair nieuws