Krijgt 'The Walking Dead' dan toch meer comics?

Krijgt 'The Walking Dead' dan toch meer comics?

Robert Kirkman vertelt over de mogelijkheid van meer The Walking Dead.

Jim Pedd, 2 augustus 2021 om 07:54

The Walking Dead-bedenker Robert Kirkman heeft echt geen interesse om materiaal te maken op basis van spin-off series Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond.
Kirkman zette zijn serie in 2019 stop. Hij maakte 16 jaar en 193 nummers lang een zwart-wit comic waarin we te zien kregen hoe de wereld tot een einde kwam. De overlevende mensen proberen te overleven in een heel nieuwe en behoorlijk wrede wereld.

Geen extra comics
Op dit moment brengt Kirkman zijn comics opnieuw uit als The Walking Dead Deluxe. Voor het eerst worden die in kleur uitgebracht. Aan het einde van het negentiende Deluxe-nummer, laat Kirkman weten geen interesse te hebben in extra comics.

"Ik heb daar eerlijkheidshalve geen interesse in", schreef Kirkman in zijn 'Letter Hacks'-column. Een fan vroeg hem of hij een "nieuwe twist" zou willen geven aan ideeën of verhalen die in de voorgaande seizoenen van Fear en World Beyond te zien waren.

Daarmee lijkt het er dus op dat we die series niet in comicvorm gaan zien. "Het plan is om uiteindelijk alles ingekleurd te hebben. Alles!"

Overigens kregen we in 2020 wel een extra comic, namelijk Negan Lives #1, een spin-off. En in het vijfdelige Rick Grimes 2000 volgen we Rick Grimes als overlever van de buitenaardse invasie die de zombie-apocalypse teweeg bracht.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, Robert Kirkman, Comics

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws