Het wordt een prachtweek op Netflix met 8 nieuwe series

Het wordt een prachtweek op Netflix met 8 series

Het wordt een heerlijke drukke week op Netflix met acht nieuwe series.

Jim Pedd, 2 augustus 2021 om 09:12

Het wordt een lekkere week op streamingdienst Netflix. Er debuteren de komende dagen ten minste acht series op de streamingdienst. Welke? We zetten het allemaal voor je op een rij.
Top Secret UFO Projects: Declassified, 3 augustus: Hoewel claims van buitenaardse ontmoetingen vaak afgewezen zijn, geloven velen dat het bestaan van UFO's niet gewoon waarschijnlijk is, maar zeker.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami, 4 augustus: Twee jeugdvrienden verworden van dropouts van de middelbare school, in de meest machtige drugsbaronnen van Miami in dit waargebeurde misdaadverhaal dat zich over meerdere decennia afspeelt.

Control Z (seizoen 2), 4 augustus: Iemand die wraak wil voor Luis, richt zich op de leerlingen en leraren van de middelbare school, terwijl Sofía zich haast het nieuwste mysterie op te lossen.

Car Masters: Rust to Riches (seizoen 3), 4 augustus: Terwijl de ster van Gotham Garage rijst, verbreedt Mark zijn zakenstrategie voorbij het 'upgrade en trade'.

Cooking With Paris, 4 augustus: Met een anyone-can-cook attitude, voegt Paris Hilton haar eigen flair toe aan elk gerecht.

Hit & Run, 6 augustus: Een man die zoekt naar de waarheid achter de dood van zijn vrouw, raakt verstrikt in een gevaarlijk web van geheimen dat van New York tot Tel Aviv verspreidt is.

Navarasa, 6 augustus: Van amusement tot ontzag, de negen menselijke emoties van de Indiase theorie van esthetiek, worden verkend in deze serie.

Love (ft. Marriage and Divorce) (seizoen 2), 8 augustus: Emoties koken over als vrouwen achter de affaires van hun echtgenoten komen.

Lees meer over: Netflix, Streamingpreview, Weekpreview

Populair nieuws