'Young Sheldon'-fan? Dan hebben we goed nieuws voor je

'Young Sheldon'-fan? Dan hebben we goed nieuws

De serie Young Sheldon staat op het punt om z'n vijfde seizoen op te nemen.

Jim Pedd, 2 augustus 2021 om 12:53

Het vijfde seizoen van de serie Young Sheldon staat op het punt om opgenomen te worden. Dat onthult actrice Raegon Revord, die de rol van Missie speelt in de spin-off van The Big Bang Theory.
In de serie volgen we hoe de familie van de jonge Sheldon probeert te ondersteunen. Het vijfde seizoen zal in de loop van oktober van start gaan (een paar weken later dan de normaliter geplande seizoensrelease halverwege september).

Bijna beginnen
De finale van het vierde seizoen, The Wild and Woolly World of Nonlinear Dynamics plaatste Missy opmerkelijk genoeg centraal. Zij had voor het eerst te maken met 'boy troubles'. Het was een persoonlijk probleem, dat escaleerde tot een serieuze confrontatie tussen George Sr. en Mary.

Missy kwam er wel overheen dankzij emotionele steun van Sheldon, maar de ouders Cooper hebben het zwaar.

Een paar maanden na de zomerpauze van de serie, bereiden cast en crew zich voor op een terugkeer naar de filmset. Op Instagram liet Revord aan haar fans weten dat de voorbereidingen in volle gang zijn. Vanwege de pandemie wordt ze eerst getest op het coronavirus en daarna mag ze de kleding die ze dit seizoen kan dragen checken. Hieronder de video:


Lees meer over: Young Sheldon, CBS, The Big Bang Theory

Populair nieuws