search
'Young Sheldon' zet duistere verhaallijn van 'The Big Bang Theory' op
Series / Nieuws

'Young Sheldon' zet duistere verhaallijn van 'The Big Bang Theory' op

De serie Young Sheldon heeft een grote cliffhanger en gaat een heel duistere kant op.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwste cliffhanger van Young Sheldon zette een behoorlijk grote verhaallijn uit The Big Bang Theory op. In de seizoensfinale werd gehint naar het uiteenvallende huwelijk van George en Mary, waarvan fans weten dat het er zal komen.

Daarvoor zijn nu duidelijk de eerste hints gelegd. Sheldon heeft nu ook een duidelijker perspectief op waar de tekortkomingen van zijn vader allemaal liggen. Dat belooft wat.

De toekomst
Uitvoerend producent Steve Molaro vertelde het volgende: "Fans van The Big Bang Theory hebben Sheldon jarenlang verhalen over zijn vader horen vertellen. We proberen die verhalen te eren, maar ontdekken ook onverwachte manieren waarop die zich af kunnen spelen."

"Zoals we in de eerste vier seizoenen van Young Sheldon geleerd hebben, zijn de verhalen van Adult Sheldon vanuit een nieuw perspectief verteld. Eentje dat hij gekregen heeft nadat hij zelf vader werd. Soms wordt het leven gecompliceerd en we kijken ernaar uit om de nieuwe hoofdstukken in de levens van de Coopers te verkennen."

Dat belooft wat. De serie is nu dus klaar met zijn vierde seizoen en is onlangs door CBS vernieuwd tot zijn zevende. Young Sheldon gaat dus nog op z'n minst drie jaar door.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen