Disney+ maakt met 'She-Hulk' een 'Deadpool'-achtige serie

Disney+ maakt met 'She-Hulk' een 'Deadpool'-serie

De serie gaat namelijk de vierde muur doorbreken is nu het gerucht dat gaat.

Door onze nieuwsredactie, 7 juli 2021 10:40

We weten dat Marvel Studios met de serie She-Hulk iets heel nieuws wil maken. Maar het begint erop te lijken dat de serie een wel heel onverwachte richting in gaat slaan.
The Direct stelt namelijk dat de serie de zogenoemde vierde muur zal doorbreken. Dat betekent dat het personage Jennifer Walters het publiek gaat aanspreken. Daar is wel een precedent voor in de comics, dus wie weet zit er wel een kern van waarheid in.

Deadpool-achtige serie
"Walter zal erkennen dat ze een personage in het Marvel Cinematic Universe is", lezen we op de site The Direct. Dat zou een interessante onthulling zijn, want dan wordt er nog iets gehint naar de komst van Deadpool in het MCU, waar we recent ook al meer over hoorden.

Het gerucht is tegelijk dat "de supersterke Walters meerdere interacties gaat hebben met mensen uit de echte wereld in haar tien afleveringen tellende serie", waarmee "de weg open ligt voor heel wat beroemdheden".

Daarmee zouden we ook meteen Megan Thee Stallion kunnen verklaren, de rapper die een cameo krijgt in de televisieserie. De opnames beginnen later dit jaar. De release van She-Hulk staat gepland voor volgend jaar.
Bron: The Direct

Lees meer over: She Hulk, Disney Plus, Marvel Studios

Populair nieuws