Dit 'Loki'-idee ging echt veel te ver voor Marvel Studios

Dit 'Loki'-idee ging echt veel te ver voor Marvel

Als je Loki gek vond, dan zou je dit al helemaal gek hebben gevonden.

Jim Pedd, 3 augustus 2021 om 13:57

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het hele uitgangspunt van de serie Loki van Marvel Studios is al bijzonder maf. Maar showrunner Michael Waldron vertelt dat een van de ideeën die hij en de andere schrijvers hadden, te ver gingen voor de filmstudio.
Waldron wist in de serie meerdere varianten van hoofdpersoon Loki te laten zien. Zo zagen we een kind-versie van hem, en een alligator-variant. Maar er was een nog gekker idee.

Nog veel gekker
Een bijzonder gek idee dat Waldron had, speelde zich af in aflevering 3. Een scène die Waldron voorgesteld had, had te maken met een aanval op Sylvie.

"Op een zeker moment wilden we tijdens de opening van aflevering 3, als Sylvie probeert de geest van Hunter C-20 te infiltreren, een gevecht laten zien, waarbij de TVA duidelijk een verdedigingslinie heeft," begon Waldron.

"Dus er zijn mensen in die herinnering en in die strandbar, die zich letterlijk tegen Sylvie keren en haar aanvallen. Het werd gaandeweg gekker en gekker en er waren kindjes die haar aanvielen. Op een gegeven moment hadden we zelfs een gordeldier met een laser op zijn rug die de strandbar in liep en Sylvie schopte dat als een voetbal de oceaan in. Dat zat letterlijk in het script."

De scène werd geschrapt door Kevin Feige, "Dat zou iets te ver zijn gegaan", lachte Waldron.
Bron: Ringer Verse podcast

Lees meer over: Loki, Marvel Studios, Disney Plus, Michael Waldron, Kate Herron

Populair nieuws