Favoriete 'Game of Thrones'-moment van Kit Harington vond plaats tijdens het plassen

Favoriete Game of Thrones-moment van Kit Harington

Dat is pas een apart moment voor de acteur die Jon Snow speelde in Game of Thrones.

Jim Pedd, 3 augustus 2021 om 14:33

Acteur Kit Harington onthulde zijn favoriete moment tijdens de opnames van Game of Thrones. Hij was gedurende alle acht de seizoenen van de serie te zien en speelde hoofdpersoon Jon Snow.
Heel wat mensen schrokken enorm toen Jon Snow om het leven kwam in seizoen 5, maar gelukkig keerde hij vrij snel in het volgende seizoen terug tot leven dankzij werk van priesteres Melissandre. Hoewel het einde van de serie behoorlijk polariserend bleek onder fans, was Harington uiterst tevreden.

Het mooiste moment
Tijdens een interview keek Harington terug naar zijn tijd in de serie. Hij probeerde een specifiek moment uit te lichten waar hij heel blij was tijdens de opnames.

Interessant genoeg, was dat een moment waarop hij stond te plassen.

"Ik weet nog dat we op een ongelofelijke gletsjer in IJsland opnamen en ik even wegliep om te gaan plassen, gewoon ergens in de wildernis van IJsland," vertelde de acteur. "Ik keek naar de gletsjer en dacht: 'God, ik heb de beste baan van de wereld'. En dat bleef bij mij, omdat als ik mij ooit rot voel over mijn lot en mijn werk, en geloof me dat kan, dan denk ik: 'Je hebt echt een speciale baan'."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Kit Harington

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws