search
'Stranger Things'-fans opgelet: 13 augustus wordt een belangrijke dag
Series / Nieuws

'Stranger Things'-fans opgelet: 13 augustus wordt een belangrijke dag

Voor de release van de film Free Guy op 13 augustus horen we meer.

Netflix heeft talloze Original series uitgebracht. Weinig daarvan zijn zo'n cultureel fenomeen geworden als Stranger Things. De met nostalgie volgepropte serie bouwt de hype rond zijn aankomende vierde seizoen flink op.

Maar het wachten duurt lang, met name ook door de coronapandemie. Intussen horen we wel via producent Shawn Levy dat de serie snel een releasedatum zal krijgen.

Bijna bekend
Levy bevestigde tijdens een interview met Collider dat de opnames van het vierde seizoen zo'n beetje afgerond zijn. Hij onthulde dat in de komende weken nieuwe informatie bekendgemaakt zal worden.

"Ik heb samen met de Duffer-broers een beetje afgewisseld wat de regie betreft," begon Levy. "Dus we zijn nog niet helemaal klaar met de opnames, maar dat moment nadert snel."

"Wat ik je kan zeggen, is dat op het moment dat het te zien is, we de wereld echt iets goeds te bieden hebben. Meer mag ik niet zeggen. Maar tegen de tijd dat Free Guy uitkomt, op 13 augustus, zal een deel van het antwoord bekend zijn."

Gezien het feit dat de eerste teaser voor het vierde seizoen in februari 2020 te zien was, is dit goed nieuws.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen