search
Netflix-hit 'Bridgerton' heeft eindelijk weer goed nieuws voor je

Netflix-hit 'Bridgerton' heeft eindelijk weer goed nieuws voor je

De opnames van Bridgerton zijn hervat nadat ze stilgelegd werden vanwege corona.

Jim Pedd
De opnames van het tweede seizoen van Bridgerton zijn weer van start na de meest recente stillegging als gevolg van een coronabesmetting op de filmset.

Het is de eerste serie die Shonda Rhimes voor Netflix maakt, sinds ze een deal met de streamingdienst sloot. De serie was een megahit toen deze eind 2020 gelanceerd werd en is gebaseerd op een boekenreeks van schrijfster Julia Quinn. We volgen elk seizoen weer een andere Bridgerton-telg tijdens de zoektocht naar liefde.

Vier seizoenen
In januari kondigde Netflix aan dat het een tweede seizoen liet maken. En in april werden ook maar vast seizoenen drie en vier besteld, waarmee de serie als een machine door kan.

De opnames van de tweede reeks gingen in het begin van de lente van start. Het nieuwe seizoen verlegt de aandacht van Daphne en Simon naar Daphne's broer Anthony en zijn relatie met Kate Sharma.

Hoewel het enthousiasme groot is, kwamen de opnames meerdere keren stil te liggen als gevolg van coronabesmettingen op de set. In juli werd de boel een dag stilgelegd en vervolgens twee dagen later voor onbepaalde tijd.

En nu zijn de opnames weer van start. Showrunner Chris van Dusen: "we zijn weer onderweg. We moesten vertragen vanwege het coronavirus, maar zijn weer aan de gang. Op dit moment zit ik in de post, en editen we onze eerste afleveringen. Ze zien er geweldig uit."Aanbevolen artikelen