search
Nieuwe 'Stranger Things'-beelden brengen de cast weer samen
Series / Nieuws

Nieuwe 'Stranger Things'-beelden brengen de cast weer samen

Stranger Things is nog altijd bezig met de opnames van zijn vierde seizoen.

Nieuwe foto's van Stranger Things zijn op het internet verschenen en laten wat van de castleden van het vierde seizoen zien.

De sci-fi serie van de gebroeders Matt en Ross Duffer doet het bijzonder goed op streamingdienst Netflix. Ruwweg volgt de serie een groep jongeren van de middelbare school - samen met hun oudere broers en zussen - en ouders, die in een klein stadje leven en geplaagd worden door een mysterieuze bovennatuurlijke kracht in de jaren tachtig.

Vierde seizoen
Na het grote succes van het eerste seizoen, doet Netflix zijn best om fans zoveel mogelijk van Stranger Things-content te bieden. De tweede en derde reeks kwamen in 2017 en 2019 uit op de streamingdienst. Het vierde seizoen laat echter al lang op zich wachten.

De opnames vinden nog altijd plaats in Litouwen en in Atlanta, in de Amerikaanse staat Georgia. Heel veel materiaal hebben we tot nu toe nog niet gekregen van die reeks.

Gelukkig had het fanaccount Stranger Things News nu nieuwe setfoto's bemachtigd. We zien op de foto's Joe Keery (Steve Harrington), Natalia Dyer (Nancy Byers), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Maya Hawke (Robin Buckley) en Sadie Sink (Maxine "Max" Mayfield) die in een bosrijk gebied aan de gang zijn.

Check ze hier op Twitter.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen