Seizoen 6 van 'Lucifer' heeft een wel heel verrassende terugkeer

S6 van 'Lucifer' heeft een verrassende terugkeer

De serie Lucifer brengt iemand terug die we niet hadden verwacht in seizoen 6.

Jim Pedd, 4 augustus 2021 om 11:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Lucifer keert terug met zijn zesde en laatste seizoen. Dat zal in september het geval zijn. In die laatste reeks - die op 20 september start - krijgen we oude en nieuwe gezichten te zien.
Een opvallende terugkeer speelt zich ergens aan het begin van het zesde seizoen af. We krijgen volgens TV Line namelijk muziekproducent Jimmy Barnes te zien. Dat is volgens hen een "cruciale rol", terwijl Lucifer probeert uit te zoeken wat het zijn van God precies betekent.

Opvallende terugkeer
Fans van Lucifer zullen zich vermoedelijk nog wel herinneren dat Barnes in zekere zin er verantwoordelijk voor was dat Lucifer het pad kruiste met Detective Chloe Decker. In de pilot van de serie werd de vriendin van Lucifer, Delilah, vermoord voor club Lux.

Haar dood leidde ertoe dat hij achter de moordenaar aan wilde gaan, wat hem weer in contact bracht met Chloe. De moordenaar van Delilah bleek Barnes te zijn, haar voormalig verloofde en muziekproducent die een drugsdealer inhuurde om haar album beter te kunnen verkopen.

Het is niet bekend hoe Barnes te zien is in de serie, en welke rol hij krijgt. Maar duidelijk is dat we heel wat gaststerren zullen zien in het laatste seizoen van de serie. Matt Corby keert bijvoorbeeld ook terug als Officer Diggs, de politieagent die Lucifer helemaal aan het begin aanhield.
Bron: TV Line

Lees meer over: Netflix, Lucifer, Tom Ellis, Joe Henderson

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws