'Lucifer' verzamelt alle castleden op een speciale poster

'Lucifer' verzamelt alle castleden op poster

We zien de castleden van Lucifer, seizoen 6, nog eens bij elkaar.

Jim Pedd, 5 augustus 2021 om 14:14

De bende van Lucifer komt nog een keer bij elkaar op een nieuwe poster voor seizoen 6 van de serie. Lucifer keert nog een keer terug met tien afleveringen op Netflix.
Dat zesde seizoen wordt drastisch anders dan wat we tot nu toe eerder gezien hebben. Lucifer is namelijk aan de slag met z'n nieuwe baan: die van God. God heeft namelijk besloten in het tweede deel van het vijfde seizoen, om te stoppen en een opvolger te zoeken. Dat werd Lucifer, waarmee de wereld heel wat anders wordt dan je zou denken.

Nieuwe poster
De promotie voor het nieuwe seizoen van [i]Lucifer[i] is nu in volle gang. We kregen al trailers te zien, en nu dus een nieuwe poster voor het seizoen.

Die werd via TV Line vrijgegeven en laat de volledige hoofdcast zien, terwijl zij om Lucifer heen zitten. Hij zit in een leren armstoel, alsof het een troon is. Mocht je je af hebben gevraagd of Lucifer's nieuwe rol als God een nieuwe esthetiek aan de serie zou geven, dan hebben we nu een antwoord: hij behoudt zijn duivelse vibes.

Heel interessant aan de poster, is dat Dan Espinoza, het personage van acteur Kevin Alejandro, te zien is op de poster. Hij kwam om het leven in het vijfde seizoen en kwam niet eens in de hemel terecht.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Lucifer, Seizoen 6, Tom Ellis, Netflix

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws