'Westworld' heeft goed nieuws voor je

'Westworld' heeft goed nieuws voor je

Het vierde seizoen van de serie Westworld wordt nu opgenomen, dat is goed nieuws!

Jim Pedd, 17 juni 2021 om 06:38

Als je fan van Westworld bent, nadert het moment om jezelf weer 'aan' te zetten met rasse schreden. De opnames van het vierde seizoen zijn namelijk officieel begonnen!
We horen nu via acteurs Jeffrey Wright (die de rol van Bernard Lowe speelt) en actrice Thandiwe Newton ("de opnames beginnen binnenkort") dat de productie begonnen is. De HBO-serie komt er hopelijk snel aan met zijn nieuwe seizoen.

Westworld seizoen 4
Het derde seizoen van Westworld eindigde met een explosieve cliffhanger die heel wat mogelijk maakt in het vierde seizoen. Fans vroegen zich natuurlijk heel erg af waar het heen zou gaan in de toekomst van de serie.

Daarover zei schrijver en medebedenker Jonathan Nolan nog: "het wordt een balanceeract waarbij we zoeken naar manieren om dit goed en veilig verder te brengen." Waar het nu precies heen zal gaan is niet helemaal duidelijk, al weten we wel heel zeker dat er een grote en behoorlijk spannende strijd aan zit te komen tussen mens en machine.

Die strijd zal vermoedelijk snel escaleren in de serie. Het vierde seizoen heeft nog geen releasedatum, maar nu de opnames begonnen zijn lijkt de boel binnen een jaar wel op HBO te kunnen beginnen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Westworld, HBO, Jeffrey Wright

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws