Slecht nieuws voor de 'Westworld'-liefhebbers

Het vierde seizoen loopt weer vertraging op door een productiestop.

Bram de Groot, 23-07-2021 15:12

HBO werkt hard aan het vierde seizoen van de grootse scifi-dramaserie Westworld die in 2016 zo prachtig aftrapte met het goed ontvangen eerste seizoen.
Nu is er slecht nieuws voor de productie. De opnames van Westworld zijn stilgelegd na positieve PCR-test bij een crewlid. Het is een zoveelste productie die tijdelijk on hold wordt gezet.

Westworld tijdelijk on hold
Het vierde seizoen volgt op seizoen drie die in maart 2020 startte met acht afleveringen. De gemiddelde kijkcijfers per aflevering daalden toen naar onder het miljoen. Of seizoen vier in het voorjaar van 2022 gaat verschijnen is nog onduidelijk.

Opvallend is dat de Hollywoodvakbonden en de studio's begin deze week een overeenkomst hebben getekend over veiligheidsprotocollen. Hierin is onder meer vastgelegd dat producenten kunnen eisen dat cast- en crewleden zich laten vaccineren. Die maatregel is tijdelijk en geldt tot in ieder geval 30 september.Bron: Deadline

Lees meer over: Westworld, Seizoen 4, Ed Harris, Talulah Riley, 2020, Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Aaron Paul, Aurora Perrineau

Populair nieuws