Komt 'Stranger Things' nu al tot een einde?

Komt 'Stranger Things' nu al tot een einde?

Gaat Stranger Things er over twee seizoenen mee stoppen op Netflix?

Jim Pedd, 6 augustus 2021 om 14:42

Producent Shawn Levy wil niet helemaal ingaan op de belangrijke vraag voor fans, of Stranger Things nog meer seizoenen krijgt na het vijfde. Er wordt al tijden gespeculeerd dat de televisieserie van Netflix over twee seizoenen stopt.
In 2016 werd de serie gelanceerd en eerlijk is eerlijk: niemand had durven voorspellen hoe snel deze serie populair zou worden. Maar de kijker werd meegezogen in de show die zich in de jaren tachtig afspeelt en draait om een groepje jonge vrienden dat betrokken raakt bij een paranormaal mysterie.

Vierde seizoen
Er wordt druk gewerkt aan het vierde seizoen van de serie, dat vanwege de coronapandemie fors is uitgesteld. Fans weten dus nog altijd niet hoe het verder gaat met de cliffhanger, waarin we zagen dat Jim Hopper in een Russische goelag zit.

Nu vertelt Levy tijdens een interview over het mogelijke einde waar men aan werkt en naartoe werkt:

"Het einde is in zicht. De broers [Matt en Ross Duffer] hebben het einde in zicht. Er is een plan en dat zal niet zo snel gedeeld worden als de informatie over wanneer het vierde seizoen uitkomt. Maar snel genoeg. Dat kan ik wel zeggen. We verzinnen dit niet terwijl we bezig zijn. Er is een eindspel, als ik dat zo kan zeggen."
Bron: Collider

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Matt Duffer, Ross Duffer, Shawn Levy

Populair nieuws