search
'How I Met Your Mother'-ster over het controversiële einde
Series / Nieuws

'How I Met Your Mother'-ster over het controversiële einde

Hoe zit het eigenlijk met het slecht ontvangen einde van How I Met Your Mother?

Bob Saget heeft het druk met interviews. Hij legt in een nieuw interview uit wat zijn visie is ten aanzien van het nogal tegenvallende einde van de serie How I Met Your Mother.

De ensemble-sitcom draait om de persoonlijke en professionele avonturen van een groep vrienden in New York City. Centraal staat echter Ted Mosby; het verhaal wordt vanuit zijn perspectief verteld. Josh Radnor speelde die rol, maar Future Ted werd ingesproken door Saget.

Tegenvallend einde
Opmerkelijk genoeg eindigde de serie na negen seizoenen met een einde dat heel slecht lag bij de kijker. Dat had vooral te maken met het feit dat het hele negende seizoen toewerkte naar Ted die Tracy ontmoette, de moeder van zijn twee kinderen.

In de laatste twist, kwam zij om het leven en kwam Ted uiteindelijk bij elkaar met Robin, zijn oorspronkelijke liefde in de serie.

"Ik zat daar bij het lezen en huilde net als iedereen bij het verdrietige einde. En als je de Dvd-box van How I Met Your Mother koopt, hoor je dat ik die hele aflevering de verteller ben. We deden er een hele ronde mee. Het verandert het einde niet. Het einde is wat het is en was het uitgangspunt vanaf het moment dat de serie begon. Maar de fans hielden er niet van. Laten we eerlijk zijn: wie houdt van het einde van een serie? Ik denk dat Cheers het beste einde had, dat was er waarschijnlijk een dat mensen echt verwacht hadden, als je je realiseert dat Sam meer van de bar hield dan van wie dan ook."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen