Maker van Netflix-hit 'Shadow and Bone' heeft goed nieuws voor je

Shadow and Bone sneller door dan je denkt

De serie Shadow and Bone gaat sneller verder dan je misschien zou denken.

Jim Pedd, 6 augustus 2021 om 14:02

De opnames van het tweede seizoen van Shadow and Bone gaan binnenkort al van start. Dat laat uitvoerend producent Shawn Levy weten.
Het eerste seizoen van de serie ging afgelopen april van start op Netflix en was meteen een hit bij de kijker. De serie stond zelfs bovenaan de lijst met streaming-kijkcijfers van Nielsen en is gebaseerd op de enorm goed verkopende boeken van Leigh Bardugo.

Tweede seizoen
In de wereld van Shadow and Bone worden mensen die geboren worden met magische krachten Grisha genoemd. Het eerste seizoen draait om Alina Starkov, die denkt dat ze een gewone kaartenmaker is. Maar ze blijkt een van de meest machtige Grisha te zijn.

Alina kan namelijk het licht manipuleren, waardoor ze er mogelijk toe in staat zal blijken om de Shadow Fold, een grote scheur in de wereld die het land vult met duisternis, te sluiten. In die Shadow Fold zitten talloze mensenetende monsters. Aan het einde van het eerste seizoen moest Alina met haar jeugdvriend Mal op de vlucht slaan.

Shawn Levy, uitvoerend producent, had goed nieuws voor de fan: "de scenario's zijn geschreven en we kunnen bijna van start met de opnames. Het ziet er goed uit voor de personages en de wereld die we gebouwd hebben en het Grishaverse. Vanaf daar gaan we verder bouwen, met Eric Heisserer nog aan het roer als bedenker en showrunner!"
Bron: Collider

Lees meer over: Shadow and Bone, Netflix, Jessie Mei Li, Ben Barnes, Leigh Bardugo, Eric Heisserer

Populair nieuws