search
'Stranger Things' seizoen 4 doet dit helemaal anders
Series / Nieuws

'Stranger Things' seizoen 4 doet dit helemaal anders

Stranger Things doet het met zijn vierde seizoen helemaal anders dan de rest.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things moet bijna met een belangrijke aankondiging voor de fans komen. Het langverwachte vierde seizoen van de serie is er nog altijd niet en we weten zelfs nog steeds niet wanneer het te zien is.

Maar volgens uitvoerend producent en regisseur Shawn Levy zal men ergens voor 13 augustus laten weten wanneer de serie weer te zien is. En mogelijk is dat sneller dan je ergens zou verwachten.

Heel ander seizoen
Tijdens een interview met Slash Film vertelde Levy dat de omvang van het vierde seizoen groter is dan ooit. Het wordt een episch seizoen, dat volgens hem "groter" en "meer volwassen" is. Zijn volledige citaat:

"Het klopt allebei. Het wordt een episch verhaal, dat nog altijd geworteld is in de personages. Maar de omvang van het verhaal is epischer en meer cinematisch dan alles wat we tot nu toe geprobeerd hebben."

De serie duikt dit seizoen voor het eerst buiten het stadje Hawkins. We gaan namelijk te zien krijgen hoe Hopper in Rusland vast zit en hoe onze helden (helaas) uit elkaar gehaald, zijn na het vertrek van de familie Byers uit het stadje. Dat wordt dus nog wat.



Aanbevolen artikelen