'The Last of Us' laat een opvallend gebied zien op nieuwe setfoto's

Nieuwe setfoto's die van The Last of Us zijn verschenen, laten een quarantainezone zien.

Jim Pedd, 08-08-2021 08:00

Nieuwe setfoto's van HBO-serie The Last of Us lijken de quarantainezone van Boston te laten zien. Fans kijken reikhalzend uit naar de serie, vooral toen HBO bekend maakte dat Pedro Pascal de hoofdrol van Joel mag spelen.
De serie werd al lang verwacht en werd eind 2020 eindelijk aangekondigd. HBO maakt er een bijzondere zombieserie van, waarin gruwelijk geweld zal zitten en Joel het jonge meisje Ellie door de Verenigde Staten leidt. Zij wordt gespeeld door Bella Ramsey.

Nieuwe beelden
Neil Druckman, de maker van de games en die ook meewerkt aan de serie, was degene die besloten had er een serie van te maken in plaats van een film. Op die manier konden de makers zich meer bezighouden met het vertellen van een goed verhaal, in plaats van al te veel te focussen op een big budget film.

De afgelopen weken vinden de opnames van de serie plaats in Canada. Dankzij het Twitter-account The Last of Us Updates zijn er nu nieuwe beelden vanaf de set verschenen.

The Last of Us lijkt hier beelden onthuld te hebben van iets dat heel erg lijkt op de Boston-quarantainezone, die we vooral uit het begin van de game kennen. Fans maken al vergelijkingen en velen denken dan ook dat het echt die zone uit de games is.

Check de foto's hier op Screen Rant.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The last of us, HBO, Pedro Pascal, Bella Ramsey

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos