Mooie actrice gevonden voor 'The Last of Us' van HBO

Mooie actrice gevonden voor 'The Last of Us'

Anna Torv uit Fringe en Mindhunter voegt zich bij de cast van de ambitieuze HBO-serie.

Bram de Groot, 23 juli 2021 15:57

Het gaat goed met de verfilming van de game The Last of Us door HBO en ontwikkelaars Craig Mazin en Neil Druckmann. Er werden al heel wat namen aangetrokken en nu is er weer een mooie actrice aangetrokken.
Het is Anna Torv (Fringe, Mindhunter) die in The Last of Us te zien zal zijn. Ze zal te zien zijn als het personage Tess, een smokkelaar en geharde overlevende in de postpandemische wereld.

Ondanks dat het personage in de games al snel overleed, heeft ze in de serie een terugkerende rol. Het is al bekend dat de serie zich niet helemaal aan de verhaallijn van de game vasthoudt.

Anna Torv als Tess in The Last of Us
Torv sluit aan bij de bestaande cast van de serie die in 2022 moet verschijnen met ten minste tien afleveringen. De opnames vinden op dit moment plaats in Alberta, Canada.

Andere rollen zijn voor Pedro Pascal (The Mandalorian) als Joel, Bella Ramsay (Game of Thrones) als Ellie, Gabriel Luna (Marvel's Agents of SHIELD) als Tommy, Merle Dandridge (Sons of Anarchy) als Marlene en Nico Parker (Dumbo) als Joels dochter Sarah.Bron: THR

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Serie, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Jeffrey Pierce, Anna Torv

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws