search
'Loki': Dit wordt het verhaal van seizoen 2
Series / Nieuws

'Loki': Dit wordt het verhaal van seizoen 2

We weten dat Loki volgend jaar ergens moet beginnen met z'n tweede rits afleveringen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Loki gaat een tweede seizoen krijgen, dat is zeker. En nu weten we van acteur Tom Hiddleston ongeveer wat de lijn van het verhaal gaat zijn in het nieuwe seizoen. Ook ging de acteur in op de rol van Sylvie in dat nieuwe seizoen, die wederom gespeeld wordt door Sophia Di Martino.

Loki bleek een grote verrassing. De serie werd namelijk een soort liefdesverhaal, waarbij de God of Mischief voor Sylvie viel, een vrouwelijke Variant van hemzelf. Maar zij verraadde hem om He Who Remains te vermoorden. Maar nu?

Tweede seizoen
Loki bevindt zich nu in een realiteit waar Kang heerst over de Time Variance Authority en dat heel expliciet doet. Intussen had hij vlak daarvoor de geboorte van het multiversum gezien, buiten het Citadel aan het Einde van de Tijd.

Tijdens een interview met Empire vertelde acteur Hiddleston over het nieuwe seizoen.

"Ik denk niet dat hij zal stoppen met zoeken naar Sylvie," teasde de acteur. "Zijn gevoel is dat dit iets is dat hij gedaan heeft, een fout die hij gemaakt heeft en hij wil dit echt rechtzetten."

Ondanks het verraad, gaat Loki dus duidelijk niet stoppen met zoeken naar Sylvie. Maar het lijkt erop dat zijn voornaamste motivatie ook gaat zijn om haar te vinden en het fiksen van de fouten. Hij zal mogelijk dus cruciaal zijn voor de strijd tegen Kang the Conquerer.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen