search
Dit lijkt de cast van Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender' te worden

Dit lijkt de cast van Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender' te worden

Avatar: The Last Airbender krijgt een live-action serie op Netflix, met deze acteurs?

Jim Pedd
Fans van Avatar: The Last Airbender kijken al een tijdje uit naar de serie van Netflix. Daar komt namelijk een live-action serie op basis van de franchise op te staan.

Vandaag gaat het verhaal dat de acteurs die Aang, Katara en Zuko zullen spelen al gecast zijn. Gordon Cormier zou de rol van Aang spelen, Kiawentiio Tarbell die van Katara, Ian Ousley als Sokka te zien zijn en acteur Dallas Liu als Zuko. De acteurs volgen elkaar op dit moment op sociale media en worden gevolgd door andere mensen die betrokken zijn bij de franchise.

Snel ontwikkelingen
De serie zou oorspronkelijk gemaakt worden door Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko, die de Nickelodeon-serie maakten. Maar zij stapten op wegens creatieve verschillen (althans, dat was het verhaal), om vervolgens samen met Nickelodeon Avatar Studios op te richten.

Onder die vleugel ontwikkelen ze nu in eerste instantie een animatiefilm, gevolgd door meer series in de franchise.

Sommigen vroegen zich af of Netflix nog wel door zou gaan met de serie, maar dat lijkt gewoon het geval te zijn. De casting wijst immers op aankomende nieuwtjes rond de serie, waar nu heel veel druk op staat.

Aanbevolen artikelen