search
Prime Video voegde deze week meerdere series toe
Series / Streaming-diensten

Prime Video voegde deze week meerdere series toe

Er verschenen meerdere nieuwe series op Amazon Prime Video deze week. Check ze hier!

Vandaag zetten we de series voor je op een rij die online verschenen zijn op streamingdienst Prime Video. Het zijn er deze week niet heel veel: twee om precies te zijn. Laten we er meteen in duiken.

Cruel Summer (seizoen 1): Cruel Summer is een onconventionele serie die zich afspeelt gedurende drie zomers in de jaren '90, wanneer een mooie en populaire tiener vermist raakt, en een schijnbaar ongerelateerd meisje transformeert van een lief en onhandig buitenbeentje tot het populairste meisje van de stad, om uiteindelijk de meest verachte persoon van Amerika te worden. Elke aflevering wordt verteld vanuit wisselende POV's.

Making the Cut (2 seizoenen): In het tweede seizoen van Making the Cut verwelkomen Heidi Klum en Tim Gunn tien gevestigde ontwerpers vanuit de hele wereld in Los Angeles, CA, waar ze strijden om het volgende wereldwijde modewerk te worden. Iedere week komen de winnende looks beschikbaar op Amazon in de Making the Cut-store en de laatst overgebleven ontwerper krijgt één miljoen dollar om te investeren in zijn merk.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen