'The Walking Dead' eindigt met een enorme knal

De serie The Walking Dead gaat niet stilletjes tot een einde komen, echt niet.

Jim Pedd, 09-08-2021 19:49

Niets duurt voor eeuwig in The Walking Dead, en dat gaan we merken nu de serie nog maar één seizoen van 24 afleveringen krijgt. Het laatste seizoen begint in augustus en is dan volgend jaar nog te zien met de resterende zestien afleveringen.
Producent Denise Huth vertelde tijdens een interview hoe het is om de serie tot een einde te brengen. En daarin is ze duidelijk: de serie krijgt een epische conclusie.

Epische conclusie
"We gaan echt eindigen met een knaller. Niets duurt voor eeuwig," vertelde Huth tijdens een Twitch-livestream over het laatste seizoen.

"Het is een cool verhaal en ik ben er enorm trots op. Ik ben ook enorm dankbaar dat we dit volledig hebben kunnen vertellen, dat we die kans hebben gekregen en dat is echt voor de volle honderd procent aan de fans te danken. Als die niet komen, gaat de serie niet door."

Hugh voegde zich in 2005 al bij de live-action verfilming van de serie, ongeveer een half decennium voordat deze zijn thuis vond bij AMC. Angela Kang mag de serie zijn laatste seizoen geven.

Het seizoen wordt, zo is ons al meerdere keren beloofd door betrokken partijen, "veel groter" van omvang.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Einde, Seizoen 11, Denise Huth, Robert Kirkman

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix