search
Netflix geeft drie series een nieuw seizoen
Series / Nieuws

Netflix geeft drie series een nieuw seizoen

Netflix zet nog altijd vol in op realityseries blijkt ook vandaag weer.

Netflix heeft drie realityseries een nieuw seizoen gegeven: The Circle, Indian Matchmaking en The American Barbecue Showdown.

The Circle is een reality-match die zich afspeelt over chat en krijgt een vierde en vijfde seizoen. Voor The American Barbecue Showdown geldt dat er een tweede seizoen besteld is en wat Indian Matchmaking betreft, krijgen we een tweede reeks.

De drie series
The Circle was vorig jaar een grote hit voor Netflix en dus werden snel een tweede en derde seizoen besteld. En nu heeft komiek Michelle Buteau getekend om ook het vierde en vijfde seizoen te hosten. In de serie leven deelnemers in een appartementencomplex waar ze via de app The Circle met elkaar communiceren. Ze moeten elkaar ratings geven en de hoogst geplaatste spelers zijn influencers. Die kunnen andere spelers weer blokkeren of elimineren, net zo lang tot er 1 iemand over blijft.

In The American Barbecue Showdown zien we mensen van verschillende niveau's het tegen elkaar opnemen met de barbecue. Daarbij krijgen ze verschillende uitdagingen voorgelegd en moeten ze tegen de klok racen.

Tot slot is Indian Matchmaking een serie die draait om matchmaker Sima Taparia, die klanten in de Verenigde Staten en India begeleidt bij het proces van een gepland huwelijk, waarbij de uitgehuwelijkten elkaar nog niet kennen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen