'Y: The Last Man'-trailer onthult de dood van duizenden mannen

Op 2 na overleven geen mannelijke zoogdieren Y: The Last Man.

Jim Pedd, 11-08-2021 08:37

Net nadat de eerste trailer voor het langverwachte Y: The Last Man te zien is, krijgen we er nog een van FX. Vandaag is er weer een uitgebreide teaser vrijgegeven, die ergens wel lijkt op die we eerder zagen, maar hij omvat wel wat nieuwe beelden.
Zo zien we Ashley Romans als Agent 355, die gevraagd wordt wie zij is aangezien ze niet bij de geheime dienst actief is. Daarmee wordt verwezen naar het feit dat haar personage onderdeel uitmaakt van The Culper Ring (een spionagenetwerk gestart door George Washington). En we ontmoeten de Amazones, evenals de stad Marrisville, Ohio, die door oud-gedetineerden geleid wordt.

Alle mannen gaan dood
In de dramaserie gaan alle zoogdieren met een Y-chromosoom dood, precies zoals in de comics van Brian K. Vaughan en Pia Guerra het geval was.

We volgen Yorick, die samen met zijn aapje Ampersand het enige mannelijk zoogdier is dat nog leeft, in een bijzondere nieuwe wereld. Daarin proberen de overlevenden een nieuwe wereld op te bouwen, maar heel eenvoudig is dat natuurlijk niet.

Het is nog niet bekend waar de serie in Nederland te zien is. In de Verenigde Staten debuteert hij op 13 september op FX on Hulu.

Lees meer over: Y The last Man, FX, Ben Schnetzer, Diana Lane

Populair nieuws