'The Batman'-serie krijgt een werktitel waar je sowieso enthousiast van wordt

'The Batman'-serie krijgt een werktitel

De serie gaat namelijk Arkham heten tijdens het interne productieproces.

Jim Pedd, 11 augustus 2021 om 09:50

We weten nog altijd niet heel veel over de geplande The Batman-serie die HBO Max in de maak heeft. Maar de werktitel van de serie die nu naar buiten gebracht is, hint erop dat we wat gave dingen gaan zien.
Heel veel details zijn er nog niet over de Batman-serie, al weten we dat deze zich vooral zal focussen op de corruptie binnen het Gotham City Police Department. En nu horen we via The Illuminerdi dat een iconische locatie uit de Batman-comics zijn opwachting gaat maken. De werktitel is namelijk Arkham.

The Batman-serie
Werktitels zijn gewoonlijk weinig meer dan een voorzichtige verwijzing naar het verhaal van een serie. In dit geval is het een verwijzing naar de iconische institutie waar de Dark Knight de meeste van zijn gestoorde tegenstanders heen stuurt.

Of dat betekent dat Arkham in de serie een prominente rol krijgt, is niet zeker. Maar duidelijk is dat de serie de kans heeft om enkele van de meest iconische en ook enkele minder bekende Batman-schurken te introduceren.

De serie baseert zich op Gotham Central, de comic uit 2002 van Ed Brubaker en Greg Rucka. Matt Reeves bevestigde dat de serie zich afspeelt tijdens Year One van Batman, waarin hij pas net begonnen is als gemaskerde burgerwacht die de stad Gotham langzaam op z'n kop begint te zetten.
Bron: CBM

Lees meer over: Batman, The Batman, Matt Reeves, HBO Max, Arkham

Populair nieuws