search
Catherina Zeta-Jones is Morticia in nieuwe 'Addams Family'-serie van Netflix
Series / Nieuws

Catherina Zeta-Jones is Morticia in nieuwe 'Addams Family'-serie van Netflix

De Oscarwinnaar is de nieuwste toevoeging aan de alsmaar groeiende cast van de serie.

Na de aankondiging van afgelopen week dat Luis Guzmán de rol van Gomez Addams zal spelen in Netflix-serie Wednesday, is nu bekend geworden dat Oscarwinnaar Catherina Zeta-Jones de iconische rol van Morticia Adams op zich zal nemen.

In de nieuwe live-action serie, die een nieuw verhaal vertelt in de wereld van The Addams Family, zien we hoe Wednesday Addams zich als student aan Nevermore Academy ontpopt als een ware detective. Ze moet een bovennatuurlijk mysterie zien te ontrafelen waar haar ouders 25 jaar eerder bij betrokken waren. Jenna Ortega (The Babysitter: Killer Queen) speelt Wednesday.

Tim Burton in de regiestoel
In februari werd al aangekondigd dat de komische acht afleveringen krijgt en dat niemand minder dan Tim Burton zal regisseren.

Al Gough en Miles Millar zijn de showrunners en Steve Stark, Andrew Mitman, Kevin Miserocchi, Kayla Alpert, Jonathan Glickman en Gail Berman produceren.

De rol van Morticia Adams werd eerder al in verschillende vormen gespeeld door Anjelica Huston, Charlize Theron, Daryl Hannah en Carolyn Jones.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen