search
'Lucifer' seizoen 6 onthult de eerste echte beelden! Check hier de trailer
Series / Trailer

'Lucifer' seizoen 6 onthult de eerste echte beelden! Check hier de trailer

De serie Lucifer krijgt een trailer voor seizoen 6 en die is pas gaaf.

Het einde is nabij voor de serie Lucifer. Ook nu weer komt Netflix met een trailer voor de laatste tien afleveringen, nadat we eerder al een poster en een teaser te zien kregen.

In de nieuwe trailer zien we dat de Lord of Darkness, nog eenmaal gespeeld door Tom Ellis, het nog goed krijgt op z'n duivelse en tegelijk goddelijke troon. Aan het einde van het vorige seizoen kregen we nog te zien hoe Lucifer de nieuwe heer van de hemel werd, nadat hij zichzelf opofferde.

Laatste seizoen
We gaan dus in rap tempo richting het laatste seizoen van de serie. Lucifer krijgt het nog moeilijk met die nieuwe mogelijkheden die het zijn van god hem bieden.

Schrijver Chris Rafferty vertelde recent nog over het einde dat hij zich bewust is dat het publiek gehecht is geraakt aan de personages en "het liefst ziet dat de serie eeuwig door kan. Maar zo werkt de wereld niet. Alle goede dingen komen tot een einde. En mijn hoofddoel met seizoen 6, was om daar bewust van te zijn. En het publiek te helpen hier vrede mee te vinden tegen de tijd dat het voorbij is."

De laatste tien afleveringen zijn vanaf 10 september te zien op Netflix en stiekem al een cadeautje. Eigenlijk eindigde de serie met seizoen 3, waarna Netflix snel nog eens twee seizoenen bestelde. Vorig jaar besloot men tot ieders verbazing daar nog eens een seizoen aan toe te voegen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen