Hoe 'The Witcher: Nightmare of the Wolf' het verhaal van Geralt voortzet

Hoe 'The Witcher' het verhaal van Geralt voortzet

De film The Witcher: Nightmare of the Wolf is een voortzetting van het verhaal van Geralt.

Jim Pedd, 11 augustus 2021 06:00

Het universum van The Witcher blijft uitbreiden. De eerstvolgende toevoeging is de animefilm Nightmare of the Wolf en daarin speelt Geralt of Rivia geen hoofdrol. Toch is er een belangrijke connectie met de beroemde Witcher.
In december 2019 bracht Netflix de televisieserie The Witcher uit. Hierin volgden we drie personages die elk op een eigen pad leken, maar uiteindelijk samenkwamen: Geralt of Rivia, Yennefer of Vengerberg en Princess Cirilla.

Nieuwe toevoeging
De film Nightmare of the Wolf is een spin-off en een anime die het verhaal van Geralt niet direct voortzet. In plaats daarvan verkent deze film het oorsprongsverhaal van Vesemir, de mentor van Geralt. Hij vecht tegen monsters en andere vijanden, maar we leren ook hoe hij een Witcher werd.

Hoewel dit voor de tijd van Geralt is, leren we toch vanalles over de beste man. Vesemir was namelijk als een vader voor Geralt. Interessant is dat Vesemir de bouw van Kaer Morhen bijwoonde, het kasteel van de Witchers van de School of the Wolf. En dat hij zag hoe het kasteel uiteindelijk viel na een aanval van lokale bewoners uit de buurt.

Nightmare of the Wolf zet dus vooral wat antwoorden op vragen rond Vesemir op een rij, en laat ons nieuwe informatie weten over Witchers in het algemeen en hun oorsprong. We leren namelijk vanalles over het verleden van de School of the Wolf en dat is belangrijk voor Geralt!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Witcher, The Witcher Nightmare of the Wolf, Geralt of Rivia, Netflix, Henry Cavill, Kim Bodnia, Vesemir

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws