Nieuwe 'How I Met Your Mother'-serie onthult dan eindelijk z'n cast

Nieuwe How I Met Your Mother-serie onthult de cast

How I Met Your Father heeft nu een volledige cast gekregen.

Jim Pedd, 12 augustus 2021 om 06:00

Na jaren wachten kunnen fans van How I Met Your Mother blij zijn. De belangrijkste castleden van de langverwachte spin-off How I Met Your Father zijn eindelijk onthuld.
Eerder dit jaar gaf Hulu de serie officieel groen licht. We zien in de serie Hilary Duff in de hoofdrol van Sophie, een vrouw die aan haar zoon het verhaal vertelt van hoe ze zijn vader heeft leren kennen. En nu weten we wie zich bij haar voegen.

Heel wat castleden
Chris Lowell is gecast als Jesse, een aspirant-muzikant die als Uber-chauffeur werkzaam is. Naast hem is Francia Raisa te zien als huisgenootje Valentina van Sophie, die dienst doet als de avontuurlijke geest van de groep.

Tom Ainsley speelt de rol van Charlie, een model en zoon van Britse aristocraten die Valentina naar New York City gevolgd is toen hij verliefd op haar werd tijdens de Londen Fashion Week. Jesse's geadopteerde zus Ellen wordt gespeeld door Tien Tran, die net naar New York verhuisd is na de scheiding van haar echtgenote. Suraj Sharma rondt de cast verder af, als Sid, de huisgenoot van Jesse en beste vriend.

De serie is bedacht door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger. Bedenkers Crarter Bays en Craig Thomas van How I Met Your Mother werken mee als uitvoerend producent.
Bron: Comic Book

Lees meer over: How I Met Your Mother, How I Met Your Father, Hilary Duff

Informatie over de serie: How I Met Your Mother

Populair nieuws