Bijna stopte 'Arrow' nog eerder dan gepland

Bijna stopte 'Arrow' nog eerder dan gepland

De serie Arrow had het bijna al na seizoen 6 zonder Stephen Amell moeten doen.

Jim Pedd, 12 augustus 2021 om 07:12

Stephen Amell gaf toe dat zijn verschijningen in de laatste twee seizoenen van Arrow te danken waren aan de producent van de serie die hem overhaalde vooral te blijven.
De serie ging in de herfst van 2012 van start op The CW en leidde de zeer succesvolle Arrowverse-franchise in. De hitserie kreeg acht seizoenen en kwam toen pas tot een einde.

Eerder gaan
De verhaallijn begint met de oorsprong van Oliver Queen en hoe hij besloot om een mantel om te doen en het op te nemen tegen de corruptie. De serie Arrow eindigde vervolgens met de dood van de Green Arrow, toch wel een beetje iets onvermijdelijks.

En hoewel Oliver Queen de voornaamste ster van de serie was, konden we Amell steeds minder zien naarmate de serie vorderde. Nu weten we waarom; Amell wilde al eerder gaan en werd door Greg Berlanti overgehaald om te blijven.

"Ik dacht nog een jaar te doen en dat ik meer in de tank had, dat ik meer wilde delen met deze industrie en deze carrière waar ik voor gekozen heb. Ik wilde weer geïnspireerd worden. Dus Greg Berlanti, die veel slimmer is dan ik ben, zoals je ziet door zijn drukke werk in film en series, haalde mij over. Hij maakte het financieel onverantwoordelijk om geen zevende en vervolgens achtste seizoen te maken."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Arrow, Arrowverse, Stephen Amell, Greg Berlanti

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws